Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Radio nights.

Στο είπα πως θα γράψω .
Και δεν ήταν απειλή φίλε Evil.
Μέρες βινυλίου και νύχτες... ραδιο-φονικές .
Με γύρισες πολύ πίσω ,σε κείνη την απίστευτα ξένοιαστη δεκαετία ,που όλα τα ζούσαμε  στην  ώρα τους.
Τέλη του '80 ,αρχές του '90 ,ξενυχτούσαμε με τους πειρατές των ερτζιανών , περιμένοντας να κοιμηθούν όλοι στο σπίτι ,με ακουστικά στα αυτιά ,σιγά, να μην ξυπνήσει κάποιος και αρχίσει το κήρυγμα ...and the night just began.

Αφιερώσεις ,προτιμήσεις ,φωνές για όνειρα και λίγο πριν χαράξει ένα ακόμα μουσικό ταξίδι μας χάριζε ανάλαφρα όνειρα.
Αργότερα ,πριν την ενηλικίωση φίλε Evil ,στα ίδια μαγαζιά που δεν έτυχε να συναντηθούμε ποτέ, rock παρέες ,το πρώτο (επιτρεπόμενο αλκοόλ),μετά τον απογευματινό καλύτερο καφέ της πιο αγαπημένης  πλατείας !
Σ'αυτή την πόλη που μεγάλωσα και που εσύ συνεχίζεις να μένεις ,τις μουσικές τις ακούγαμε δυνατά.
Κι άσε τους γείτονες να κράζουν.
Πόσο πίσω με ταξίδεψες αυτές τις Κυριακές .
Όσο κι αν πλήττω ,όπως χαρακτηριστικά λέει η αγαπημένη μου Coula,οι Κυριακές πλέον απέκτησαν άλλη διάσταση.
Και φταις εσύ γι'αυτό. Καθαρματένιε μάγειρα.
Συγκεντρωμένη όλη η αφρόκρεμα των blogger  ,χύμα στο κύμα ,χύμα fm (νια νια στο έκλεψα),αλλά και απίστευτες θεματικές εκπομπές.
Δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω (όχι δεν είναι διαπόμπευση ,ορκίζομαι) ,για τα υπέροχα ξενύχτια  και για την καλύτερη παρέα ever!
Πριν βάλω τελεία (επιτέλους) να επισημάνω πως δεν είναι απεύθυνση αυτό ....(Αμερικλάνε βγάλε την κινέζα από το blender μανάρι μου,δεν σου κλέβω τις ιδέες ,αλήθεια).Μαζί  με σένα να πω ένα ευχαριστώ στην nefelokokkugia και να της πω χωρίς φόβο και  πάθος πως  παραμένω κι εγώ  μια  αμετανόητη ξανθιά και  γκρινιάρα χαζογκόμενα  , στον Golden  το αστέρι μου ότι θα συνεχίσω να έχω τραγουδάκια εδώ μέσα ,απλά και μόνο να μου γκρινιάζει και τέλος στον ταλαντούχο persea να συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τις μουσικές του ανησυχίες.

Σου αφιερώνω ένα τραγούδι από αυτά που δεν ξέρω αν ακούς ,αλλά μπορεί να σε αγγίξει λίγο.
Μην ξεχνάς πως...

"When the music's over
Turn out the lights"

(...κάπου εκεί γύρω θα υπάρχει ένας φίλος να σε ακούσει )

10 σχόλια:

  1. T΄ομολογώ.
    Εκτός από υπερβολική και μελοδραματική χαζογκόμενα, είμαι και ματαιόδοξη. Απολαμβάνω να διαβάζω τ΄όνομά μου σε αναρτήσεις φίλων blogger.χιχιχι
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To κυριακατικο προγραμμα προεκυψε απο την επιθυμια να ακουσουμε αυτους που συντονιζονται στον σταθμο αρχικα και σε δευτερη μοιρα θεωρησα οτι θα βολευε να μην βγαζω εγω ολο το προγραμμα.
    Το απολυτα ιδανικο για καποιον θα ηταν να μπαινει η θεματολογια στην σελιδα του ραδιοφωνου και να μαζευονται εκει οι προτιμησεις των ακροατων και την μερα της εκπομπης να ειχε ετοιμη μια λιστα και απλα να ελεγε τα τραγουδια και το ποιος τα επελεξε.
    Εμεις πηγαμε πιο μακρυα ,επιχειρούμε να παιζουμε το 100% των κομματιων που ζητουνται σχετικα με το θεμα της καθε εκπομπης που ζητιουνται εκεινη την στιγμη.
    Δλδ τρεχει ενα χρονικο διαστημα 10 επιλογων δικων μου και σε αυτο το χρονο καταγραφω τις οποιες επθυμιες του ακροατηριου ασχετως μουσικου ειδους -μονη προυποθεση να ταιριαζει με την θεματικη μας ενοτητα και ακολουθως παιζονται τα παντα.
    Προσεχουμε να εχουμε μια συνοχη στη μουσικη μας και να μην εχουμε διαρκεις εναλλαγες ειδων και αποδεικνυουμε εμπρακτα οτι ολη η μουσικη χωραει σε ενα προγραμμα που ξεκιναει και δε γνωριζουμε ποτε θα τελειωσει(το πρωτο μας ειχε απο τις προγραμματισμενες 3 ωρες ,τελικη διαρκεια 5 ωρων σχεδον!)
    Προσπαθουμε για το αληθινο και πιστευω οτι θα βγει κατι καλο απο ολο αυτο ,για τους ακροατες πρωτα και μετα για ολους εμας.
    Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια και την παρουσιαση μας και για να μη ξεχνιομαστε το πρωτο αφιερωμα μας ηταν εμπνευσμενο απο ενα δικο σου κειμενο για την Γυναικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα τραγουδάκι δεν μου αφιέρωσες, που σας προσφέρω μιαν ανάσα από τις βαρύγδουπες επιλογές του έβιλ, ε? Καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια, την Κινέζα γιατί να τη βγάλω από το μπλέντερ? Γενέθλια έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ nefelokokkugia εκτός από όλα αυτά που ανέφερες είσαι και από τις αγαπημένες εξαρτήσεις σε μας τους φίλους bloggers.Σε ευχαριστώ για τη βολτούλα σου εδώ.Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Evil τι να πω? Και λίγα έγραψα για σένα και το καταληκτικό πρόγραμμα που κάνεις κάθε φορά. Δεν πίστευα ποτέ ,πως θα κατάφερνα να εμπνεύσω έτσι κ΄ποιον και χάρηκα ιδιαιτέρως που το "έπαθες " εσύ. ( με την καλή έννοια)
    Keep going για ακόμα πιο ταξιδιάρες νύχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ameriklane αγάπη μου και τραγουδάκι και κείμενο και ό,τι τραβάει η ψυχή σου να σου αφιερώσω.
    Μόνο που σημείωσες απουσίες και έχασες κι άλλες εκκλήσεις στο σατανά. Κρίμα ,πολύ κρίμα.
    Το παρακάτω εξαιρετικά αφιερωμένο σε σένα.

    http://www.youtube.com/watch?v=H44kkFWKZDg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρφ αρφ μάντεψε ποιός είναι εδώ,τέτοια τιμή και να την αφήσω έτσι δε γίνεται,για να μην κατχραστώ το χώρο θα αρκέστω στ' αυτάκια σου παρέα με τον μαγειράκο :P
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ γκρρρρ
    Άντε και καλή μας μέρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου χρωστας 10.000 ευρω για την αναφορα σου στο ονομα μου!
    Μπουχαχαχαχα

    :)))))

    φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελήφθη όβερ Coula!!
    Μαζί με αυτά που θα στείλει ο Golden ,μάλλον θα γίνεις η πιο πλούσια blogger.
    ΄Αντε πάλι την έκανες την προικούλα σου.

    Φιλάκια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή