Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Δικό σου..

Δεν είναι ένα τυπικό δώρο, είναι κάτι που στο δίνω με πολύ μεγάλη χαρά. Καλωσήρθες στον κόσμο των bloggers και ανυπομωνώ να διαβάσω τα κείμενα σου.
Να γράφεις όταν νιώθεις την ανάγκη.. και να γράφεις αληθινά. Να μη φοβάσαι να ξεγυμνωθείς μέσα από το κείμενο γιατί αυτό είναι που κάνει την γραφή ξεχωριστή.

Και όπως έχει γράψει ο Γ. Αγγελάκας
"Οι καλύτεροι της ράτσας μας γίνονται φονιάδες.
Ακολουθούν σε απόσταση ασφαλείας οι ποιητές, οι παραμυθάδες, οι τερατολόγοι γενικώς.
Μερικές χιλιάδες έτη φωτός πιο πέρα πλατσουρίζουν, αγέλαστοι κι ανόρεχτοι, στα στάσιμα νερά της μετριότητας οι όμηροι του φόβου."

Δικό σου λοιπόν το blog αλλά κατά καιρούς θα ποστάρω και γω τις δικές μου τερατολογίες ;)

4 σχόλια:

  1. Ένα δώρο αν δεν είναι αυθόρμητο δεν προκαλεί χαρά πίστεψέ με. Το δικό σου δώρο ήταν ανέλπιστο και μάλλον ό,τι καλύτερο μου έχουν χαρίσει τον τελευταίο καιρό!!!!! Σε ευχαριστώ για τη "φωτιά" που άναψες και να είσαι σίγουρος πως δεν θα αφήσω καμμία σπίθα της να σβήσει. Με πολύ μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή περιμένω τα δικά σου κείμενα που θα κάνουν το blog αυτό να "καίγεται".

    Σε ευχαριστώ για όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καλορίζικο"! Εδώ θα είμαστε πάντα και θα... "τα λέμε". Όχι με λόγια περιττά και ανούσια, παρά μόνο με λέξεις και εικόνες που αγγίζουν την ψυχή και μας ταξιδεύουν στην ομορφιά της φλόγας...

    Ας αφήσουμε τη φωτιά σου να μας κάψει λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο σου. Ήταν να μη "ανάψει" η σπίθα! Τώρα πια δεν νομίζει να σβήσει και ειλικρινά δεν υπάρχει διάθεση από τη μεριά μου να σβήσει ποτέ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pass the flame to all of us, Venus and keep us warm...

    Thank you...

    ΑπάντησηΔιαγραφή